mail@kaul.ee
+372 5126 421

Soojusvahetid


TOOTEINNOVATSIOON
RauCell’i plaatsoojusvaheteid on alates 1994. aastast kasutatud suures hulgas kliendilahendustes.

EFEKTIIVNE JA VÄIKE, VASTUPIDAV
Soojusvaheti plaatidel puuduvad soojusülekannet vähendavad ja vooluhulka piiravad augud. Plaadid on servast kokku keevitatud, nii et see moodustab ühtse ja vastupidava kesta.

VALMISTATUD ÜLENI HAPPEKINDLAST ROOSTEVABAST TERASEST AISI316L
Primaar- ja sekundaarahelad ning kõik pinnad on valmistatud materjalist AISI316L. Happekindel roostevaba teras on suurepärane levinud konstruktsioonimaterjal. Plaatidevahelised ruumid on puhtad ning neis puuduvad võõrmetallid.

SOODNE JA KESKKONNASÕBRALIK
Soojusvaheti konstruktsiooni puhul pole kasutatud jootmist ega mürgiseid metalle nagu näiteks vaske. See sobib hästi kasutamiseks ka keemia- ja toiduainetetööstuses. Ka sobib see hügieenilistesse ruumidesse.

KONSTRUKTSIOONIS PUUDUVAD JOOTEKOHAD JA TIHENDID
Soojusvahetid on üleni keevitatud. Puuduvad lahustuvad joodised ning lekkivad serva- ja avatihendid.

VÕIMALIK VALIDA ÜHENDUSTE SUURUST, OLEMAS LOPUTUS- JA PESUÜHENDUSED
Võimalik on valida järgmiste ühenduste suuruste vahel: G1/2”, G3/4”, G1”, DN40, DN50, DN65, DN80, DN100. Loputamist ja pesemist vajavate ahelate puhul on võimalik lisaühendustega varustamine.

SUUR HULK KASUTUSVALDKONDI
Vesi, vett sisaldavad vedelikud, (vee)aur, (hüdraulika)õlid, kuumad õlid, külmad õlid, kütteõlid, keemilised vedelikud, gaasid, õhk. Eelmine lehekülg

Me täidame EL surveseadmete direktiivi 97/23/EÜ nõudeid. Lubatav survevahemik on 0-60 baari. Lubatud töötemperatuurid ulatuvad sõltuvalt rakendusest miinuskraadidest kuni mitmesaja plusskraadini Celsiuse järgi.